Potetgrateng med squash servert på et hvitt fat

Potetgrateng med squash

Legg poteter, grønnsaker og stekt karbonadedeig i en ildfast form og stek hele middagen i ovnen. Her har vi i tillegg tilsatt squash, løk og hvitløk, og med salat til, så er dette en kjempegod middag.
40-60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200°C.

Hakk og brun karbonadedeigen i stekepanne. Smak til med salt og pepper.

Rens og del squash og løk i små biter og surr i panne sammen med karbonaden.

Kok pannen ut med 1 dl vann.

Skrell potetene og skjær dem i ca. 0,5 cm tykk skiver.

Legg et potetlag i bunnen av en ildfast form. Hell kjøtt- og grønnsakblandingen, vannet fra utkoking av pannen, squash og knust hvitløk over potetene.

Strø revet ost over.

Stek formen midt i ovnen i ca. 35 minutter.

Serveres med en enkel grønn salat.

Del på Facebook