Potetmos med sprøstekt potetskrell

Denne potetmosen byr på en ny og spennende vri på den vanlige potetmosen ved at potetskrellet blir sprøstekt sammen med løk og blandet inn i stappen til slutt. Rett og slett veldig originalt, samtidig som potetmosen er lett å lage.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Vask potetene godt. Skrell og del dem i mindre biter.
  2. Kok potetene til de er møre i usaltet vann.
  3. Ta vare på litt av skrellet og sprøstek det sammen med finhakket sjalottløk i litt olje på middels varme mens potetene koker. La det deretter tørke på litt tørkepapir slik at det blir ordentlig sprøtt.
  4. Når potetene er ferdig, siler du fra vannet og moser dem grovt med melk og margarin.
  5. Smak til med salt og pepper, og bland i det sprøstekte skrellet og sjalottløken rett før du serverer.
Del på Facebook