Rivesuppe
Denne suppen er perfekt når du har dårlig tid eller når du trenger noe varmt på tur-termosen. Den er også fin å lage over bålpanne. En skikkelig grønnsaksuppe som gir deg og dine påfyll. Suppen er glutenfri og laktosefri.
Under 20 min
Ingrediensliste
Ingredienser
- ½ løk
- 1 båt hvitløk
- 2 ss olje
- 1 l vann
- 1 grønnsakbuljong (terning)
- ½ bunt vårløk
- 2 gulrøtter
- 1 skive sellerirot
- salt og pepper etter smak
- 2 ss hakket frisk kruspersille
Fremgangsmåte
- Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres det i olje i en varm kjele.
- Tilsett vann og buljongterning og kok opp.
- Skrell gulrøttene og sellerien. Riv det og ha det i suppen. Kok opp.
- Rens, finhakk eller riv vårløken og ha det i suppen.
- Alt kokes til det er mørt, maks. 4 minutter.
- Smak til med salt og pepper og et dryss hakket kruspersille.
- Server suppen med brød til.
Hvor godt likte du oppskriften?
1
2
3
4
5