Ta med revne grønnsaker på tur. Lett å lage suppe over bål.

Rivesuppe

Denne suppen er perfekt når du har dårlig tid eller når du trenger noe varmt på tur-termosen. Den er også fin å lage over bålpanne. En skikkelig grønnsaksuppe som gir deg og dine påfyll. Suppen er glutenfri og laktosefri.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres det i olje i en varm kjele.
  2. Tilsett vann og buljongterning og kok opp.
  3. Skrell gulrøttene og sellerien. Riv det og ha det i suppen. Kok opp.
  4. Rens, finhakk eller riv vårløken og ha det i suppen.
  5. Alt kokes til det er mørt, maks. 4 minutter.
  6. Smak til med salt og pepper og et dryss hakket kruspersille.
  7. Server suppen med brød til.
Del på Facebook