Rødbetetartar

Retten vår har egentlig ikke noe med tartar å gjøre. Her har vi brukt bakte rødbeter og gulbeter, mens i en klassisk tartar består av rått kjøtt eller fisk. Verd å prøve.

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Bak de uskrelte betene i ovnen på 180 °C til de er møre.

Skrell betene.

Skjær rødbetene i små terninger og gulbetene i tynne skiver.

Finhakk gressløken.

Bland rødbeteterninger med gressløk, limesaft og salt og pepper.

Dander tynne skiver av gulbeter på fire tallerkener, og ha rødbeteblandingen i midten.

Lag en fordypning i rødbeteterningene og legg på en eggeplomme.

Strø over ristede kapers og pinjekjerner.

Serveres som forrett eller liten kveldsrett.

Sist oppdatert 13. desember 2016
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook