Rosenkålsuppe

Rosenkålsuppe

Rosenkålsuppen vår er deilig, varmende og mettende. Den er rask å lage og er en fullgod middag. Server gjerne godt brød til.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g rosenkål
  • 2 poteter
  • 1 l vann
  • 2 grønnsakbuljong (terning)
  • 1 dl matfløte
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. Skrell potetene og skjær dem i terninger.
  2. Rens rosenkål og del store i to.
  3. Kok poteter og rosenkål i vann med buljongterningene til alt er mørt.
  4. Ta av noen rosenkålblader til pynt og mos resten.
  5. Gi suppen et oppkok, rør inn fløte og smak til med salt og pepper.
  6. Server suppa rykende varm, med et dryss av rosenkålblader, hele og eller i skiver og nykvernet pepper. Godt brød hører med.
Del på Facebook