Oppskriftsbilde av nykålsalat med quinoa og granateplekjerner servert i en hvit, dyp tallerken.

Salat med spisskål og granateple

En velsmakende og mettende salat med snittet spisskål, vårløk og granateplekjerner smakt til med hakket koriander og limesaft. Server den gjerne med godt brød til.
Under 20 min
3 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll spisskål og vårløk og finsnitt dem.
  2. Del granateplet ved å skjære et snitt rundt skallet diagonalt (NB. Bare i skallet). Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene.
  3. Finhakk koriander.
  4. Bland alle ingrediensene sammen, men spar noen granateplekjerner til pynt.
  5. Press limesaft over salaten og litt nykvernet pepper.
  6. Om du ønsker kan du ha et dryss av finhakkede valnøtter over.
Del på Facebook