Pastasalat med tomat, paprika og gulrot servert på hvit tallerken

Salat med spretne grønnsaker og pasta

I denne salaten kan du mikse de grønnsakene du ønsker og bruker det kjøttet du vil. Vår oppskrift med purre, paprika, squash og cherrytomater garanterer vi for.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken og hell av kokevannet. Vend inn litt olje og sett til side.

    Stek svinekjøttet i olje i to omganger. Smak til med salt og nykvernet pepper.

    Skjær purre i tynne skiver og squash i litt tykkere skiver, paprika og gulrøtter i staver. Stek det i litt olje mens du rører av og til.

    Hell oljen fra fetaosten, og ta vare på den. Den skal vi lage dressingen av. Ha balsamicoeddik i en bolle og hell over 6 ss av oljen fra fetaosten mens du pisker hele tiden.

    Bland pasta, svinekjøtt, grønnsaker og dressing og bland godt.

    Server salaten lun med godt landbrød til.
Del på Facebook