Stekt kinakål med asiatisk vri

Kinakål fortjener sin renessanse. Dette er en skikkelig smakfull og enkel variant med kinakål. Et nydelig tilbehør til for eksempel en biffmiddag eller ovnsbakt laks.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Del kinakål i båter.
  2. Del chilien i to, på langs og skrap ut kjernene.
  3. Finhakk hvitløk og chili.
  4. Ha olje i en varm stekepanne.
  5. Legg kinakålbåtene i pannen sammen med hvitløk og chili.
  6. Stek båtene ett par minutter på begge sider så de får litt farge.
  7. Ha litt soyasaus over, dryss sesamfrø på og kvern litt pepper over rett før servering.
Velg selv om du vil ha båter eller strimler. Du kan gjerne ha med revet frisk ingefær her også. Riv så du får 1 ss revet frisk ingefær. Velg selv om du vil ha kinakålen i båter eller strimler. Kinakål tar fort til seg smak.
Del på Facebook