Rosenkål med mandler og granateple

Stekt rosenkål med granateple og mandler

Sprø rosenkål passer perfekt med granateple og mandler. Det egner seg som tilbehør til ribbe, kalkun og skinkestek.
40-60 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 grader over- og undervarme.
  2. Kutt av bunnen på rosenkålen og del de i to. Ha de i en bolle med litt olje og en klype salt og pepper. Fordel rosenkålen utover et stekebrett med bakepapir. Hvis du legge rosenkålen med innsiden ned, så vil stekebrettet lage en deilig stekeskorpe.Stek de i ovnen til de blir gylne (ca. 20-25 minutter).
  3. Rens granateplet og hakk mandler.
  4. Ha rosenkål, mandler og granateplekjerner i en bolle. Bland godt og topp gjerne med et lite dryss olje og jusen av en sitron.
  5. Server!
Del på Facebook