Potetwrap med topping

Sprø potetwrap

Sprø ovnsbakte potetwraps som du enkelt lager med en ostehøvel. Nyt den til lunsj eller gjør en middag ut av wrappen med taco og grønnsaker. Oppskriften er beregnet som en liten snack til fire personer.
20-40 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 grader over- og undervarme.
  2. Kutt tynne potetskiver med en ostehøvel.
  3. På et stekebrett med bakepapir: Legg potetskiver utover brettet slik at de danner en firkant stor nok til å bli en wrap. Hver potetskive bør ligge ca. 1 centimeter oppå de ved siden av slik at de
  4. Pensle potetskivene med litt olje, dryss over paprikapulver og litt revet ost.
  5. Bak potetskivene i ovnen til de blir gylne (ca 15 minutter).
  6. Kutt grønnsakene i tynne skiver.
  7. Ta ut potetwrapene når de blir gylne og sprø. La de hvile et par minutter.
  8. Legg potetwrapene med den sprø siden ned. Ha på rømme, toppingen og litt balsamikokrem.
  9. Nyt!
Del på Facebook