Bolle med tacosaus, paprika, tomater, rødløk og guacamole

Tacosalat

Tacosalat eller tacobowl er en middagsvariant som passer like godt til hverdags som til fest. Bønnene i tacosausen er proteinkilden i denne kjøttfrie retten.
20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Tacosaus

  • 8 finhakket frisk sjampinjong
  • 2 finhakket sjalottløk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,5 finhakket rød chili
  • 4 finhakkede tomater
  • 285 g brune bønner (1 pakke)
  • 2 ts malt spisskummen
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ts paprikapulver
  • 1 stjerneanis

Grønnsakene

Fremgangsmåte

Til sausen:

  1. Fres alt i en stekepanne og bland inn krydder.
  2. La sausen putre i noen minutter. Blir den veldig tykk kan du tilsette litt vann.

Til servering:

  1. Legg salaten i bunnen av fire serveringsboller.
  2. Fordel alle ingrediensene hver for seg oppå salaten.
  3. Fjern stjerneanisen fra sausen før du legger den oppå salaten.
  4. Server buddhabollen med lune nachochips.
  5. Husk hjemmelaget guacamole i din tacobolle.
Del på Facebook