Potet- og tomatbolle

En norsk variant av en buddhabolle med poteter og tomater som kan serveres som egen rett eller som garnityr til middagen.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 16 små potet
  • 16 rød cherrytomat
  • 20 sorte oliven
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 4 ss pinjekjerner
  • 0,5 rødløk
  • mynteblader
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

  1. Kok potetene møre i vann. Del dem i to.
  2. Del tomatene i to og skjær stilksellerien i tynne skiver.
  3. Rist pinjekjernene lett i varm og tørr panne.
  4. Skjær rødløk i skiver.
  5. Bland alle ingrediensene og fordel i fire boller. Drypp olje og eddik over til slutt.
Sist oppdatert 3. januar 2017
Liker 45
Legg til på Min side
Del på Facebook