Tandooribakte persillerøtter

Her får persillerøttene et spennende møte med indisk krydder og en syrlig yoghurtdipp. Om du ønsker kan du også bruke pastinakk, og bulgur i stedet for linser.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Yoghurt- og agurkdipp

Fremgangsmåte

  1. Velg persillerøtter som er så jevne i størrelse som mulig.
  2. Skyll og tørk dem.
  3. Vend persillerøttene i olivenolje, tandoorikrydder og litt salt og pepper.
  4. Legg persillerøttene i en liten ildfast form.
  5. Bak persillerøttene møre i ovnen på 200 - 225 grader i 50-60 minutter.
  6. Skyll linsene og la dem renne godt av.
  7. Smak yoghurten til med hvitløk, evt. spisskummin, salt og pepper.
  8. Tilsett hakket agurk og dill. Spar litt dill til pynt.
  9. Server de bakte persillerøttene med yoghurt- og agurkdippen på en seng av røde linser.
Del på Facebook