Ingredienser
Terter med kinakål og snøfrisk
Her har vi laget porsjonsterter med kinakål, sjalottløk og snøfrisk. Disse er yppelige å servere som forrett eller en liten kveldsrett når man har lyst på noe småvarmt.
Fremgangsmåte
I ovn ved 190°C i 20-25 minutter.
Elt sammen ingrediensene til paideigen, gjerne i foodprosessor. Del den i fire jevnstore emner og klem deigen ut i porsjonsformer. Prikk bunnen godt med en gaffel, dekk formene til og sett dem i kjøleskap i minst 30 minutter.
Finsnitt kålen og fres den i olje sammen med sjalottløk i 3-4 minutter. Avkjøl kålen og fordel den i paiformene.
Visp sammen egg og snøfrisk, smak til med salt og pepper. Hell det i formene og stek paiene midt i ovnen til fyllet er fast og paideien gyllen.
Server paiene varme som forrett eller en liten kveldsrett, gjerne med en grønn salat til.