Thai curry grønnsaksuppe

Thai curry grønnsaksuppe

Særdeles velsmakende og lettvint suppe med sting. Vi har brukt sukkererter, grønne bønner, gulrot og shiitakesopp og spicet den opp med revet ingefær.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Ha ingefær og curry paste i en kjele.
  2. Spe med grønnsakbuljongen/kraften og kokosmelken.
  3. Skjær shiitakesoppen i skiver (bruk bare hatten), bønnene i to på tvers og gulrot i tynne strimler.
  4. Tilsett soppen og grønnsakene i kjelen og la det koke til grønnsakene er knapt møre, 3 - 5 minutter.
  5. Tilsett sukkerertene som er skåret på skrå i biter, og la det koke videre i maks 1 minutt.
  6. Smak til med limesaft.
  7. Dryss over finhakket basilikum til slutt.
Del på Facebook