Thai curry grønnsaksuppe

Thai curry grønnsaksuppe

Særdeles velsmakende og lettvint suppe med sting. Vi har brukt sukkererter, grønne bønner, gulrot og shiitakesopp og spicet den opp med revet ingefær.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Ha ingefær og curry paste i en kjele.
  2. Spe med grønnsakbuljongen/kraften og kokosmelken.
  3. Skjær shiitakesoppen i skiver (bruk bare hatten), bønnene i to på tvers og gulrot i tynne strimler.
  4. Tilsett soppen og grønnsakene i kjelen og la det koke til grønnsakene er knapt møre, 3 - 5 minutter.
  5. Tilsett sukkerertene som er skåret på skrå i biter, og la det koke videre i maks 1 minutt.
  6. Smak til med limesaft.
  7. Dryss over finhakket basilikum til slutt.
Del på Facebook