Fajitas og enkel salsa

Tray bake fajitas

Rask og deilig fajitas med en enkel hjemmelaget salsa.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Hjemmelaget salsa

Fremgangsmåte

Lag fajitas:

  1. Forvarm ovnen til 220 grader over- og undervarme
  2. Kutt løk og paprika i lange skiver.
  3. Kutt kyllingen i mindre biter.
  4. Ha løk, paprika og kylling på et stekebrett. Dryss over tacokrydder og litt olje. Bland godt.
  5. Sett i ovnen til grønnsakene og kyllingen blir gylne (ca. 20 minutter)

Lag salsa: 

  1. Stek ananasringer i en stekepanne med litt olje til de blir gylne på begge sider.
  2. Stavmiks ananasen med cherrytomater og hvitløk til en jevn salsa. Rør inn hakket koriander til slutt.

Gjør klar til servering:

  1. Kutt agurk og crispisalat. 
  2. Del en kyllingbit i to for å se om den er gjennomstekt. Hvis den trenger noen minutter til i ovnen så kan du sette løken og paprikaen til side for å unngå at de svir seg.
  3. Servér kyllingen og bakte grønnsaker i tortilalefser toppet med agurk, salat og hjemmelagde salsaen. Gjerne med rømme hvis du ønsker det.
Del på Facebook