Fisketaco

Tray bake fisketaco

Enkel, rask. funker til torsk og laks
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Mangosalsa

Fremgangsmåte

Forbered tray bake:

  1. Forvarm ovnen til 220°C (over- og undervarme).
  2. Legg fiskefiletene på et stekebrett med bakepapir.
  3. Fordel løk, rødløk og paprika rundt fisken.
  4. Dryss tacokrydderet og litt olje over fisken og grønnsakene. Bland godt.
  5. Stek midt i ovnen i 15-18 minutter, til fisken er gjennomstekt og flaker seg lett med en gaffel

Lag mangosalsa:

  1. Bland mango, chili, rødløk, koriander, limejuice og honning i en bolle.
  2. Smak til med salt, og la den trekke i kjøleskapet mens fisken steker.

Servér fisketacoene:

  1. Legg fisken og de bakte grønnsakene i varme tortillalefser.
  2. Topp med mangosalsa
  3. Servér tacoene med rømme, koriander og limebåter hvis du ønsker det
Del på Facebook