Bakte potethalvdeler med chili og norzola på hvitt fat

Bakte poteter med paprika, tomater og rødløk

Bakt potet er snaddermat, og om du deler dem i to før du baker dem i ovnen, så tar det ikke så lang tid heller. Som fyll bruker du det du selv har lyst på, men i oppskriften vår har vi brukt bl.a. tomat og rødløk.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Vask potetene godt og del dem på langs.
  2. Ha potetene i en ildfast form og drypp over oljen.
  3. Krydre med salt og chilikrydder, og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene.
  4. Legg potetene slik at snittflaten er opp.
  5. Stek potetene i ovn på 200 grader C til de er møre (ca 20 min).
  6. Bland sammen paprika, tomat, rødløk og ost og fordel blandingen på potetene.
  7. Gratiner i ovn på 225 grader C til osten er litt smeltet.
  8. Dryss over krydderurter og server.


Del på Facebook