Brokkolisalat med eple

En frisk og nydelig salat med brokkoli, vårløk og eple. Salaten passer godt til grillmat, til fisk og kjøtt, og gjerne som en egen liten rett også.
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 4 ss lettmajones
  • 4 ss yoghurt naturell
  • 1 ts sukker
  • 0,25 ts salt
  • 2 ts friskpresset sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Skyll brokkolien og del den i små buketter. Skrell stilken og del den i små terninger.
  2. Skjær vårløk i tynne skiver.
  3. Skyll og skjær eplene i små terninger.
  4. Rør ingrediensene til dressingen sammen i en romslig bolle.
  5. Ha i brokkoli, vårløk og eple.
  6. Bland sammen og mak til.
  7. Rist valnøtter i en varm panne. Finhakk dem og dryss over brokkolisalaten rett før servering.
Legg til på Min side
Del på Facebook