Couscoussalat med jordbær og avokado på grønn duk

Couscoussalat med jordbær og avokado

I salaten vår har vi brukt jordbær, men nektariner i biter eller andre bær kan også brukes. Ved å bruke avokado og gryn i salaten, vil den bli ekstra mettende. En god matsalat du godt kan servere til middag.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Limedressing

  • 250 g cottage cheese
  • 1 dl crème fraîche lett, 18 %
  • finrevet skall og saft av 1 lime

Fremgangsmåte

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Tilsett smør, avkjøl.
  2. Skjær grapefrukten i båter uten hinner. Del jordbær i skiver. Rens avokado og del i biter.
  3. Legg couscous på et salatfat. Legg på grapefrukt, jordbær, avokado og salatblader. Strø over hakket løk.
  4. Bland cottage cheese, crème frâiche, limeskall, limesaft, salt og pepper til en røre. Kjør den glatt med en stavmikser.
  5. Smak til og server røren til salaten.
Del på Facebook