Crisp potato skins med rød og grønn salsa

Crisp potato-skins med rød og grønn salsa

Kjempegod snacks og smårett av poteter med tomat- eller avokadosalsa. Et godt alternativ til tradisjonelt potetgull med rømmedipp.
Over 60 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 bakepotet
  • 2 ss olivenolje
  • 100 g skarp hvitost , revet
  • 2 dl lettrømme

Tomatsalsa

Avocadosalsa

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til tomat- og avokadosalsaen.

Bak potetene i ovnen ved 200°C ca. 1 time. Del dem i fire. Ta ut noe av innmaten.

Pensle skallet med olje, og sett potetene tilbake i ovnen ved 225°C til skallet er sprøtt.

Dryss på ost og stek noen minutter til.

Server med rømme og rød og grønn salsa.

Del på Facebook