Eplesalsa

Eplesalsa

La epler spille hovedrollen i salsaen til tacoen. Da får du en frisk og god variant som garantert vil falle i smak. Eplesalsaen er også god til røkte kjøtt- og fiskeretter.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær eplene i små terninger. Ha de i en bolle.
  2. Press limesaft over med det samme. Da unngår du at epleterningene blir brune.
  3. Finhakk løk og hvitløk. Ha de i bollen.
  4. Del chili i to på langs. Skrap ut frøene. Finhakk chilien. Ha det i bollen.
  5. Finhakk en tomat og ha det i bollen.
  6. Finhakk korianderblader og ha det i bollen.
  7. Ha i olje og eddik og bland forsiktig.
  8. Smak til med pepper og evt. litt salt. 
Om du ønsker så kan du gjerne ha vårløk og tomatterninger i også.
Del på Facebook