Miljøbilde av rosettkål (flower sprout) i hvite skåler på hvit bakgrunn.

Forrett med rosettkål

En enkel og smakfull forrett eller en liten rett til kvelds med rosettkål, tomater og vårløk. Server den i porsjonsskåler eller i en salatbolle.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll og tørk kålen og del den i to.
  2. Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter.
  3. Legg til side.
  4. Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt.
  5. Legg dem til side.
  6. Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne.
  7. Skjær vårløken i tynne skiver.
  8. Skrell og del egget båter.
  9. Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.
Del på Facebook