Gratinert squash

Fyll squash med deilig fyll av grønnsaker og gratinér med ost i ovnen. Godt som en kveldsrett med ferskt brød til eller som tilbehør til annen middag.
20-40 min
3 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 grønn squash
  • 200 g brune bønner (1 pk.)
  • 100 g frisk sjampinjong i små terninger
  • 1 finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 boks grovhakkede hermetiske tomater
  • 1 ss frisk timian (1 ts om du bruker tørket timian)
  • 100 g revet hvitost til gratinering

Fremgangsmåte

  1. Fres løk og sjampinjong.
  2. Tilsett det øvrige, bortsett fra squashen, og la det surre til det blir en tykk saus.
  3. Del squashen i to. Ta ut kjernene. Hakk det og ha over i sausen.
  4. Fyll squashen med sausen.
  5. Strø over ost og gratiner i ovnen på 200 grader C i 15 - 20 min.
  6. Serveres nylaget med godt brød til.
Del på Facebook