Gresk blomkålsalat

Dette er en gresk variant, med sprø herlig blomkål i små buketter, som du må prøve. Deilig salat som tilbehør eller som en egen rett.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss vineddik
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ts tørket oregano
  • pepper

Fremgangsmåte

  1. Skyll grønnsakene.
  2. Del blomkål i små buketter.
  3. Fjern litt av skallet på agurken og skjær den i terninger. Ta vare på skallet om du ønsker. Fine agurkbånd kan gjerne pynte salaten.
  4. Finhakk rødløken.
  5. Del tomatene i to.
  6. Fjern steinene på oliven.
  7. Smuldre osten.
  8. Bland ingrediensene til dressingen.
  9. Ha alt i en stor bolle og server.
Legg til på Min side
Del på Facebook