Grønnsaksuppe med ingefær

Grønnsaksuppe med ingefær

Dette er en frisk og smakfull suppe som har masse smak av ingefær og friske grønnsaker.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Til servering

Fremgangsmåte

  1. Bløt linsene i kaldt vann i ca. 1 time.
  2. Sil bløtevannet fra.
  3. Vask alle grønnsakene.
  4. Rens og del soppen i to, stek dem lett i olje og la dem renne godt av.
  5. Rens gulrøtter og knutekål og skjær i tynne skiver.
  6. Rens sukkererter og snitt dem grovt opp.
  7. Grovkutt pak choy.
  8. Kok opp buljongen (bruk den typen du selv måtte ønske), tilsett linsene og la dem koke i ca. 15 minutter.
  9. Legg i gulrøtter og knutekål og kok videre i ca. 3 minutter.
  10. Rens vårløk og snitt dem opp.
  11. Skjær agurken i tynne staver.
  12. Legg vårløk, agurkstaver og reker i suppen og gi den et godt oppkok.
  13. Smak suppen til med salt og pepper.
  14. Fordel suppen i suppeboller og dryss på løvtynne skiver av ingefær og hakket gressløk.
Del på Facebook