Wok med rosettkål i wokpanne

Grønnsakwok med rosettkål

Rosettkål er en spennende og allsidig kålgrønnsak som er en krysning av grønnkål og rosenkål. Her har vi den i wok sammen med paprika, selleri, vårløk og svartkål.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær paprika, gulrøtter, sellerirot i strimler og vårløken i ringer. Skjær rosettkålene i to.
  2. Fjern midtstilken på svartkålbladene og del bladene i grove biter.
  3. Varm oljen i en wok eller stor panne.
  4. Wok grønnsakene, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
  5. Bland i eplejuice, honning og eddik.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Strø til slutt på frisk hakket koriander, og server gjerne med nudler eller ris til.
Del på Facebook