Gronnsaksfylte lefsesnurrer

Julesnurrer med grønnsaker

Fyll pannekaker med masse strimlede grønnsaker, gjerne rester. Enkle å lage, og en fin måte å gjøre jula litt grønnere på. Lefser kan brukes i stedet for pannekaker, og hummus i stedet for smøreost.
20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær grønnsakene i strimler og finhakk vårløken.
  2. Smør et godt lag med smøreost på pannekakene og legg grønnsakene utover før du ruller sammen. Ikke fyll helt ut i kantene.
  3. La litt smøreost være lim slik at rullene fester seg.
  4. Skjær 2-3 cm tykke skiver og server dem som tapas, eller del dem i to og server dem som wraps.

 

Snurrene kan gjerne lages noen timer på forhånd og oppbevares i kjøleskap. Da er det lettere å skjære i dem.
Del på Facebook