Nachos med rester av kalkun

Nachos med kalkun

Bruk kalkunrester fra nyttårsaften til å lage en deilig og sprø nachos toppet med salsa og guacamole.
40-60 min
2.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skru ovnen på 220 grader over- og undervarme.
  2. Bruk hendene til å rive kalkunkjøttet i strimler.
  3. Stek svarte bønner i en panne og mos de litt. Ha oppi kalkun, tacokrydder og en skvett vann. Rør godt sammen.  
  4. Spre nachos utover et stekebrett med bakepapir. kalkun og svarte bønner jevnt utover, og topp med revet ost. Bak i ovnen til osten er smeltet (ca. 20 minutter)
  5. Lag salsa: Finkutt rødløk, agurk, cherrytomater, chili og koriander. Ha det i en bolle med limesaft. Rør godt.
  6. Lag guacemole med avokado, finhakket hvitløk, og en klype salt.
  7. Når nachosen er ferdigstekt: Topp med salsa, guacemole og rømme.
  8. Server med limebåter.
Del på Facebook