Pasta florentine servert på hvit tallerken

Pasta Florentine med spinat og nøtter

Retter som har Florentine i navnet sitt betyr at den inneholder godt med spinat. Dette er en superenkel middag. Grønnkål eller mangoldblader er også godt i pastaretter.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen som angitt på pakken. Bruk gjerne fullkornspasta.
  2. Finhakk hvitløk og sjalottløk. Fres det blankt i olje i varm panne, ca. 2-3 minutter.
  3. Skjær stilkselleri i tynne skiver.
  4. Vask og tørk spinaten.
  5. Ha spinat og stilkselleri i pannen. Rør om og fres til spinaten faller litt sammen. Det går fort.
  6. Ha på matfløte og litt av pastavannet. Kok opp.
  7. Smak til med revet muskatnøtt, pepper og evt. litt salt.
  8. Bland forsiktig med ferdigkokt pasta.
  9. Server med hakket hasselnøtter og et godt dryss av revet parmesan eller annen fast hvitost.
Legg til på Min side
Del på Facebook