Pasta med friske tomater

Pasta med tomater og sjalottløk

Grønnsaker er godt sammen med pasta. Og man behøver ikke alltid ha tomatsaus til pasta. Her har vi en fløtebasert saus som vi har puttet tomater, sjalottløk og sopp oppi. Godt!
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 300 g tagliatelle eller annen pasta
  • 3 sjalottløk
  • 200 g 400
  • 1 ss olivenolje
  • 5 tomater
  • 1 beger kremost naturell
  • 1 dl matfløte
  • salt og pepper
  • revet parmesan
  • 2 ss olivenolje
  • litt sitronsaft

Fremgangsmåte

Skrell sjalottløken og finhakk den.

Del soppen i skiver.

Skjær tomatene i båter og fjern kjernen.

Stek løk og sopp i olie i en stekepanne.

Kok opp fløten og pisk kremosten ut i den varme fløten.

Kok pasta etter anvisning på pakken. La den renne godt av.

Bland kokt pasta og grønnsakene i den varme sausen.

Tilsett tomatbåter og krydre med salt og pepper. Bland forsiktig rundt.

Ha pasta i en serveringsbolle. Strø over finrevet parmesan og drypp over litt god olivenolje og sitronsaft.

 

Del på Facebook