Poteter i folie
Foliebakte poteter er festlig tilbehør til kjøtt eller fisk. Her er tre ulike smaksvarianter - og du må gjerne lage alle tre!
20-40 min
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
Del opp fire folieark - 30 x 30 cm. Ha en porsjon poteter (3-4 små eller oppdelte poteter), et laurbærblad og en god spiseskje olje i hver pakke. Dryss over revet sitronskall, salt og pepper og brett sammen kantene.
Legg potetpakkene på rist i stekeovnen og stek ved 200°C i ca. 20 minutter.
Alternativt bakes potetene i foliepakker med litt olje, salt og pepper. Når potetene er møre, åpnes pakke og fetaost og rødløk i tynne skiver legges på like før servering.
Et tredje alternativ er å bake potetene og servere dem med olivenolje, skiver av tomat og frisk basilikum.
Dette er supert tilbehør som lager seg selv mens du tilbereder kjøtt, fisk eller pølser.