Potetsalat servert på keramikktallerken.

Potetsalat med sukkererter

Potetsalater finnes i hundrevis av varianter. Her en med sukkererter, rødløk, reddiker og epler. Smaken fra dill og koriander setter prikken over i'en.

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss pesto
  • smak til med pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok potetene i vann til de er møre. Avkjøl.
  2. Skrell og del potetene i biter.
  3. Del sukkererter i mindre biter.
  4. Skjær løk og reddiker i tynne skiver.
  5. Skrell eplene, fjern kjernehusene og del dem i terninger.
  6. Grovhakk dill og koriander.
  7. Bland alle ingrediensene sammen i en salatbolle.
  8. Pisk sammen ingrediensene til dressingen og smak til med pepper.
  9. Bland dressingen forsiktig i salaten eller server den ved siden av.
Del på Facebook