Pytt i panne med kål og speilegg

Pytt i panne er den perfekte restematretten. Bruk gjerne det du har i grønnsakskuffen. Fyll opp med strimlet kål og kokte poteter. Speilegg hører også med.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll grønnsakene og tilbered dem som beskrevet.
  2. Varm olje i en vid panne.
  3. Fres grønnsakene og potetene til alt har fått litt farge. Gjør det i flere omganger om ikke pannen er stor.
  4. Smak til med pepper og litt salt.
  5. Stek speilegg i en annen panne. Ha de over i pannen.
  6. Dryss over finhakket persille.
  7. Server pytt i panne med speilegg nylaget.

Om du bruker rå poteter kan du kutte de i små terninger og starte med å steke dem.

Om du ønsker mer krutt så fres med et par fedd knust hvitløk og en finhakket chili.

Legg til på Min side
Del på Facebook