Oppskriftsbilde av roastbiffsalat med appelsin, cherrytomater og rødløk servert på hvit tallerken.

Roastbiffsalat med appelsin

Som lunsj eller et hyggelig måltid om kvelden smaker denne salaten kjempegodt. Den kan selvsagt lages med annet kjøttpålegg eller middagsrester også.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 2 ss god olivenolje
  • 2 ts balsamicoeddik
  • 1 båt knust hvitløk
  • godt med pepper

Fremgangsmåte

Skrell appelsinene og skjær i skiver. Disse deles i to. Saft som renner av kan blandes i dressingen.

Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til. Rens og vask salatene.

Fordeles pent i en salatbolle/på tallerken.

Skjær løken i strimler og tomatene i to. Legg alt pent opp, godt fordelt og slå dressingen over.

Fordel roastbiffskivene og pepre alt godt.

Del på Facebook