Rosenkålfrittata i stekepanne

Rosenkålfrittata

Rosenlkålfrittata er omelett med rosenkål, løk, tomater og pinjekjerner og med revet parmesan på toppen. Passer bra som middag eller til kvelds, og er spennende på tapasbordet eller i lunjboksen på skole eller jobb.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Rens rosenkålen og kok den i lettsaltet vann i 2-3 minutter.
  2. Hell kokevannet av og la kålen renne godt av.
  3. Bland den med sjalottløk og pinjekjerner. Fres blandingen i litt olje i 2-3 minutter.
  4. Rør inn tomatbåtene.
  5. Visp sammen egg og ost og smak til med salt og pepper.
  6. Hell eggemassen over grønnsakene i stekepannen. Rør forsiktig så eggemassen fordeler seg jevnt med grønnsakene.
  7. Stek omeletten på middels varme til den er fast på undersiden.
  8. Sett i mellomtiden på sterk overvarme i stekeovnen og plasser hele stekepannen inn og stek omeletten til den er pent brunt på toppen.
  9. Server omeletten nylaget, gjerne med godt brød og smør til.
Del på Facebook