Oppskriftsbilde av rosenkålsalat med rødløk servert i en dyp, hvit tallerken.

Lun rosenkålsalat

Lun rosenkålsalat består av høstens beste grønnsaker samlet på en og samme tallerken. Server salaten som middag med godt brød til eller som tilbehør til annen mat.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skjær frisk sopp. rødløk og bacon i biter. Stek alt sammen i smør i en varm panne/gryte.

Rens rosenkål og del brokkolien i mindre buketter og kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og ha en stor klatt smør i kjelen. La smøret smelte, dryss over litt salt og bland sammen.

Anrett rosenkål- og soppblandingen i dype tallerkener. Topp med marinert fetaost og friske urter.

Server godt ferskt brød til.

Sist oppdatert fredag 23. januar 2015
Legg til på Min side
Del på Facebook