Stekt rosenkål med parmesan

Stekt rosenkål med parmesan er smakfullt og enkelt å lage! Dette tilbehøret blir raskt en hit. Perfekt som en snack eller som et deilig tilbehør til kalkunmiddag og lammestek.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 200 g rosenkål
  • Saften av 0,25 sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl finrevet parmesan
  • 1 ts honning
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Rens rosenkålene og del dem i to. Større rosenkål kan deles i fire for å få en jevn størrelse.
  2. Sett komfyren på medium høy varme og stek rosenkålen i en stekepanne med olivenolje og et lite dryss med salt og pepper. Stek til rosenlålen er gyllen og mør (ca 3-4 minutter).
  3. Skru ned varmen, press sitronjus over rosenkålen og topp med revet parmesan.
  4. Servér med ferske urter og litt honning på toppen.
Del på Facebook