Oppskriftsbilde av sommerlig salat med reddik og cherrytomater servert i hvit bolle.

Sommersalat med mye godt

En salat kan også være et komplett måltid. Her den ultimate sommersalaten bl.a. med nypoteter, spekeskinke og sukkererter. Enten du sitter i hagen, på verandaen eller nede ved brygga, så er denne salaten perfekt til late sommerdager.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Kok potetene møre. Skyll og rist godt av salaten.

Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.

Anrett alt sammen på et stort fat eller i en romslig bolle. Riv mozzarellaen i biter og legg de på sammen med ruller av spekeskinke like før servering.

Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annet gourmetsalt), nykvernet pepper og basilikumblader.

Serveres med godt brød til.

Del på Facebook