Spinatstuing

Spinatstuing med sukkererter

Spinatstuing er kjempegodt tilbehør bl.a. til røkte kjøtt- og fiskeretter og til laks. Her har vi tilsatt litt sukkererter som setter en liten snert på smaken.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Saus

  • 3 dl lettmelk
  • 2 ss hvetemel
  • salt og pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 1 ss margarin
  • 1 ss hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  1. Skyll spinat og sukkererter og fres dette i oljen i en varm panne til spinaten har falt sammen.
  2. Pisk ut melet i melken og kok opp under omrøring til en saus. Smak sausen til med salt, pepper, muskat og margarin.
  3. La spinaten og sukkerertene renne av før de tilsettes i sausen.
  4. Strø hakket kruspersille over ved servering.
Del på Facebook