Oppskriftsbilde av salat med laks og rødløk servert på grønn tallerken.

Sprek matsalat med laks

En symfoni av en matsalat som kan serveres til lunsj eller middag med godt brød til. Den tar ikke lang tid å tilberede, og smaker nydelig.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Behold spinaten rå eller la den forvelle til den "faller sammen".
  2. Skrell appelsin og del i båter.
  3. Rist pinjekjerner i varm, tørr panne.
  4. Skrell løk og skjær i strimler.
  5. Smuldre osten.
  6. Legg spinat, appelsinbåter, løk og ost til salater på tallerkner. Legg en pen "haug" av lakseskiver midt på hver.
  7. Dryss over pinjekjernene.
  8. Ha over litt flytende honning og pynt med hakket dill.
  9. Pepperdryss til slutt.
  10. Ha godt, grovt brød til.
Del på Facebook