Syltede plommer i gul glasskål

Sursyltede plommer

Sursyltede plommer er deilig garnityr til stek og tradisjonelle middager. Sursyltede plommer er også nydelig sammen med smakfulle oster. Smart å ta vare på plommene på denne måten. Syltede plommer er veldig holdbart.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll og tørk plommene.
  2. Legg plommene i et sterilt glass med tett lokk.
  3. Kok opp lake av eddik, sukker og krydder.
  4. Hell varm lake over plommene.
  5. Sett på lokk og oppbevar mørkt og kjølig.

 

For å sikre en holdbarhet på opptil ett år kan du gjøre følgende:

  1. Etter 7 dager: hell laken av og kok den opp.
  2. La plommene koke med i 1 min.
  3. Ha plommene tilbake på sterile varme glass igjen.
  4. Sil laken og hell den over plommene.
  5. Tett lokk settes på.
  6. Oppbevares mørkt og kjølig.
Del på Facebook