Taco i kinakål

Taco servert i kinakål

Lag en ny vri på den tradisjonelle fredagstacoen. Bruk herlige og sprø saftige blader av kinakål som tacoskjell eller tortillalefser. Fyllet lager du på tradisjonell måte. Garnityret kan du variere med det du liker aller best.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig (kan sløyfes)
  • 2 finhakket sjalottløk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 finhakket rød chili uten frø og hinner
  • 2 ts malt spisskummen
  • 2 ts chilipulver
  • 2 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt koriander
  • 2 dl revet hardost
  • 4 ss lettrømme
  • 4 tomater i terninger
  • 2 dl syltet løk
  • 4 ss guacamole
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 8 blader kinakål blader

Fremgangsmåte

  1. Stek kjøttdeig i litt olje i en varm panne.
  2. Ha i løk, hvitløk, chili og krydder. Om du vil gjøre det enkelt så kan du bruke en pose tacokrydder.
  3. Rør rundt og tilsett litt vann. La sausen putre noen minutter under lokk.
  4. Skyll og tørk kinakålbladene.
  5. Fyll kinakålbladene med tacoinnhold og server dem nylaget.
Ønsker du kjøttfri taco så kan du erstatte kjøttdeig med aromasopp og brune bønner.
Del på Facebook