Timianfylt kyllingfilet

Kyllingfilet som er fylt med frisk timian, ost og bacon med sprø og fargerike grønnsaker som tilbehør. Dette er skikkelig kosemat og en deilig middag.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 kyllingfilet
  • 8 skiver bacon
  • 4 ss kremost naturell
  • 4 stilker frisk timian
  • salt og pepper

Tilbehør

Fremgangsmåte

  1. Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skje kremost og hakket frisk timian.
  2. Surr baconskiver rundt fileten. Fest med tannpirkere.
  3. Stek fyllingfileten ca. 5 minutter på hver side.

  4. Skyll gulrøtter og del dem i to og snitt rødløken i skiver. Stek gulrøtter, rødløk, sitronsaft og karripasta i litt smør (eller olje).
  5. Tilsett kokosmelk og kok noen minutter til gulrøttene blir møre.

  6. Legg i sukkererter like før servering sammen med hakket koriander.

    Server kyllingen med grønnsakene og f.eks. kokt ris.
Del på Facebook