Wok med gulrot

En nydelig og enkel wok hvor gulrot får spille hovedrollen. I en wok kan du bruke det som finnes av grønnsaker. Det er en super måte servere litt ekstra grønnsaker på. Perfekt middag når du ønsker et kjøttfritt alternativ eller du har ryddet i kjøleskapet.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skyll og kutt opp grønnsakene som beskrevet.
  2. Varm olje i en stor panne, gjerne en wokpanne om du har.
  3. Fres chili, ingefær og hvitløk blank og tilsett deretter de andre grønnsakene. Wok i flere omganger om det blir mye i pannen. Det går fort å woke.
  4. Smak til med honning, soyasaus, pepper og litt salt.
  5. Kok nudlene som beskrevet på pakken bland dem i wokpannen.
  6. Dryss over nøtter og koriander og server.
Del på Facebook