Wok med hodekål

Wok med spisskål

En nydelig og enkel wok, her med sprø spisskål. I en wok kan du bruke de fleste grønnsakene og det er en fin måte å få spist litt ekstra grønnsaker på. Perfekt middag når du ønsker et kjøttfritt alternativ eller du har ryddet i kjøleskapet.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Rens og finsnitt grønnsakene.
  2. Varm olje i en stor panne, gjerne en wokpanne om du har.
  3. Fres chili, ingefær og hvitløk blank og tilsett soppen.
  4. Tilsett de finstrimlede grønnsakene, bortsett fra kålen. Den skal i til slutt. Kålstimler trenger minst tid og de kan gjerne være litt al dente som menes at det er litt tyggemotstand. Det er en fordel å ikke wokke for mye av gangen.
  5. Smak til med litt honning, salt og pepper og server med soyasaus og et dryss av koriander.
  6. Om du ønsker kan du servere ris eller nudler ved siden av.

Beregn ca. 200 gram finsnittet grønnsaker pr person. Peanøtter og ristede valnøtter er også nydelig i wok.

Del på Facebook