Landbrød med grillede små tomater på fjøl

Grillede småtomater

Grillede små tomater er et must til sommerserveringen. Server dem som tilbehør eller på en ristet toast som er gnidd inn med hvitløk. Enklere mat skal du lete lenge etter. Husk å lage nok. Disse får ben å gå på.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Bruk en varm grill eller ovnen på 200 grader.
  2. Legg tomatene i en ildfast form, eller pakk dem inn i aluminiumsfolie med stilken på, sammen med olje, hvitløk og urtene.
  3. Dryss over litt salt og pepper.  
  4. Bak i ovnen eller legg på grillen. Tomatene trenger ikke mer enn 15-20 minutter i varmen. De skal så vidt sprekke.
Server tomatene gjerne på en toast sammen med mozzarellakuler og et dryss av basilikum.
Del på Facebook