To skåler med agurksuppe

Kald kremet agurksuppe

Frisk og god suppe med agurk som smaker ekstra godt f.eks. med litt finstrimlet røkelaks i. Flott å servere som forrett i høye stilige glass.
Under 20 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Skyll slangeagurkene og del i to på langs. Deretter deles de i grove biter.

Skyll vårløk og grovhakk dem. Skyll rucculaen godt.

Mos agurk, vårløk og ruccula sammen i foodprosessor eller blender. Spe med matyoghurt til du har fått en fin konsistens.

Smak til med salt og pepper.

Drypp over litt god olivenolje og server den kremete agurksuppen kald f.eks. med brødsticks til.

Slik lager du brødsticks:

Skjær brødskivene i 8 like store rektangler på ca. 8x1 cm. Drypp med olje og dryss på salt. Stek på 200°C i 8-10 minutter til de er gylne.

Del på Facebook