Pølse i potetvaffel med guacamole

Ingredienser

Pølse i vaffel

20-40 min

Gjør som Østfold; spis pølse i vaffel. Vi har her laget potetvafler - med hjemmelaget guacamole på for å gjøre de litt "grønne". Noen spiser pølse i vaffel med ketchup og sennep, mens andre bruker syltetøy. I bl.a. Mellerud kommune i Sverige brukes også potetmos og agurkmiks som tilbehør. NB. Potetvaflene smaker også kjempegodt uten pølser.

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene til en glatt røre.
  2. La røren svelle i minst 20 minutter.
  3. Stek vafler i smurt vaffeljern til de er gylne.
  4. Legg vaflene på rist til avkjøling.
  5. Av denne porsjonen får du 8-10 vaffelplater.

 

Hjemmelaget guacamole

Hvor godt likte du oppskriften?