Potetsalat med aspargesbønner, reddiker og egg. God sommermat.

Potetsalat med aspargesbønner og egg

Alt-i-ett-salat som du bare kan servere litt godt brød til. Her er det mye godt; nypoteter, bønner, sukkererter, avokado og reddiker. Og en nydelig dressing som virkelig setter prikken over i'en.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Sennepsdressing

  • 5 ss lett crème fraîche
  • 1 ss dijonsennep
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 2 ss hakkede friske urter - bruk det du liker
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Lag dressingen først ved å blande alle ingrediensene i en bolle og la den stå og trekke i kjøleskapet mens salaten lages.

Skrubb potetene og kok dem knapt møre.

Kok bønnene knapt møre i lettsaltet vann.

Del avokadoen i litt store biter, sukkerertene på langs, reddikene i skiver og riv salaten i mindre biter.

Kok eggene i 8 minutter.

Anrett alle grønnsakene på et serveringsfat.

Riv fisken i biter og del eggene i to og legg det på salaten.

Drypp dressingen over like før servering eller ha den i en bolle for seg.

Del på Facebook